Φτιάξε το δικό σου αυτόνομο φωτοβολταϊκό

Συμπλήρωσε τα παρακάτω πεδία και φτιάξε το δικό σου αυτόνομο φωτοβολταϊκό

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι η λύση στην παροχή ρεύματος, χωρίς σύνδεση με ΔΕΗ ή όταν οι ανάγκες σου σε ρεύμα είναι εποχικές (εξοχικές κατοικίες) . Έτσι δεν θα πληρώνεις πάγια όλο το χρόνο και δεν θα εξαρτάσαι από τη ΔΕΗ και τις αυξήσεις στο ρεύμα.
Εάν οι ανάγκες σε ρεύμα είναι αυξημένες όλη τη διάρκεια του χρόνου, ίσως είναι πιο αποδοτικό ένα σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας με φωτοβολταϊκά net-metering. Για το net metering είναι απαραίτητη η ύπαρξη σύνδεσης με την ΔΕΗ.
Δες εδώ έτοιμα ΚΙΤ και τιμές ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ φωτοβολταϊκών συστημάτων
Αν τα αυτόνομα πακέτα μας δεν ικανοποιούν τις ανάγκες σου σε ρεύμα, μπορείς να κάνεις το δικό σου υπολογισμό για αυτόνομο φωτοβολταϊκό συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά παράγουν ρεύμα την ημέρα, το οποίο καταναλώνεται από τα φορτία του σπιτιού (ψυγείο, φωτισμός, κλπ) και όσο περισσεύει αποθηκεύεται σε μπαταρίες βαθείας εκφόρτισης.
Το ρεύμα από τις μπαταρίες καταναλώνεται, το βράδυ ή όταν έχει συννεφιά. Με την κατάλληλη μελέτη και φυσικά το ανάλογο κόστος τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε ρεύμα.
Διαβάστε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας του αυτόνομου φωτοβολταϊκού. Πατήστε ΕΔΩ

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σε σπίτι

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σε σπίτι


Εικόνες και video από εγκαταστάσεις αυτόνομων φωτοβολταϊκών. Πάτησε ΕΔΩ