Menu

Τιμές Air condition Κλιματιστικά LG

Κλιματισμός LG

Τιμές air condition
Κατηγορίες συστημάτων κλιματισμού
Επιλέγοντας air condition
Το γραφείο μας είναι επίσημος εμπορικός συνεργάτης-διανομέας  της LG, πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο των ηλεκτρονικών ειδών. Σας προσφέρουμε κλιματιστικά inverter συνδυάζοντας κορυφαία ποιότητα με χαμηλές τιμές.


Δείτε στον πίνακα τα μοντέλα των air condition LG και τις τιμές προσφοράς μας.

Τιμές air condition LG και μοντέλα

ΜΟΝΤΕΛΟ AIR CONDITIONΤΙΜΗ
Libero Inverter V Z09EM 9000BTU A+/A410 €
Libero Inverter V Z12EM 12000BTU A+/A500 €
Libero Inverter V E18EM 18000BTU A/A750 €
Libero Plus Inverter V P09RL1 9000BTU A++/A440 €
Libero Plus Inverter V P09EN 9000BTU A++/A+480 €
Libero Plus Inverter V P12EN 12000BTU A++/A+510 €
Libero Plus Inverter V P18EL 18000BTU A++/A+790 €
Libero Plus Inverter V P18EN 18000BTU A++/A+815 €
Libero Plus Inverter V P24EN 24000BTU A++/A880 €
Artcool Mirror Inverter V A09RL 9000BTU565 €
Artcool Mirror Inverter V A12RL 12000BTU590 €
Artcool Mirror Inverter V A18RL 18000BTU920 €
Prestige Inverter V H09AL 9000BTU880 €
Prestige Inverter V H12AL 12000BTU940 €
Artcool Stylist Inverter V G09WL 9000BTU920 €
Artcool Stylist Inverter V G12WL 12000BTU1.020 €

 

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%

Air condition τιμές κλιματιστικών

Air condition τιμές κλιματιστικών, τεχνικά χαρακτηριστικά

Ο εξελιγμένος ποιοτικός έλεγχος και η εμπειρία της LG σας εγγυάται την λειτουργία των συσκευών σας στο μέγιστο βαθμό απόδοσης, για πολλά χρόνια. Από μικρές κλιματιστικές μονάδες για την κάλυψη μικρών χώρων μέχρι και συστήματα βιομηχανικών απαιτήσεων, τα κλιματιστικά της κατασκευάζονται με πρωτοποριακές μεθόδους ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να επιτυγχάνουν βαθμούς αποδόσεως που φθάνουν το 5,6! Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι για κάθε KWh ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν, αποδίδουν σχεδόν την εξαπλάσια ενέργεια για τον κλιματισμό των χώρων σας!
lg κλιματισμός-αισθητική

Κατηγορίες συστημάτων κλιματισμού

Γενικά, τα συστήματα κλιματισμού, χωρίζονται σε 2 κατηγορίες :

 • Τα συστήματα σπλίτ ή RAC τα οποία αποτελούνται από 1 εσωτερική και μια εξωτερική μονάδα και

split

 • Τα  συστήματα πολλαπλών εσωτερικών μονάδων, multi με μια εξωτερική μονάδα και πολλές εσωτερικές.

Multi

Πως επιλέγω το κατάλληλο σύστημα κλιματισμού

Τι να επιλέξω;
Και οι δυο κατηγορίες συστημάτων έχουν τα πλεονεκτήματα τους. Τα συστήματα σπλιτ, για παράδειγμα, προσφέρουν ευελιξία κατά την εγκατάσταση λόγω του μικρού βάρους της εξωτερικής μονάδας, ενώ ενδείκνυνται για κάλυψη μεμονωμένων χώρων και όταν θέλουμε μια οικονομική λύση.
Από την άλλη πλευρά τα multi συστήματα είναι ιδανικά για εγκαταστάσεις όπου δεν υπάρχει υφιστάμενο σύστημα θέρμανσης ή ψύξης, καθώς μπορούν να διαχειριστούν μεγάλα φορτία κλιματισμού μέσω των πολλαπλών εσωτερικών μονάδων. Επίσης έχοντας μια κεντρική εξωτερική μονάδα Multi της LG, το σύστημα επιτυγχάνει μεγάλους βαθμούς αποδόσεως κάνοντας έτσι την λειτουργία του ακόμα πιο οικονομική και αθόρυβη.

Επιλέγοντας air condition

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξουμε πριν αγοράσουμε air condition είναι:

 1. Τα BTU που αποδίδει το air condition και τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου, που θα καλύψουμε

  Για παράδειγμα air condition 9000btu καλύπτει 18 – 22 τετραγωνικά μέτρα κλειστού χώρου. Σε γενικές γραμμές χρειάζονται 400btu με 500btu για κάθε τετραγωνικό μέτρο. Ο κανόνας αυτός είναι εμπειρικός και δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη μελέτη μηχανικού. Εάν αγοράσετε μικρότερο air condition από αυτό που απαιτείται για τη σωστή ψύξη ή θέρμανση του χώρου, δεν θα γλυτώσετε χρήματα. Το μικρό κλιματιστικό θα δουλεύει συνέχεια με αποτέλεσμα να πληρώσετε πολλαπλάσια σε λογαριασμούς ΔΕΗ

 2. Εάν είναι air condition inverter ή on-off

  η τεχνολογία inverter επιτρέπει στο air condition να αυξομειώνει τις στροφές λειτουργίας του συμπιεστή του, με αποτέλεσμα να διατηρεί τη θερμοκρασία του χώρου σταθερή χωρίς αυξομειώσεις.
  Το air condition inverter, λειτουργεί σε χαμηλές στροφές με μεγάλη απόδοση, σε αντίθεση τα απλά on-off κλιματιστικά. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη οικονομία στη κατανάλωση ρεύματος και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχής του κλιματιστικού.

 3. Την ενεργειακή απόδοση (Α, Α+, Α++, Α+++)

  όσο πιο μεγάλη είναι η ενεργειακή απόδοση τόσο λιγότερο ρεύμα καταναλώνει το κλιματιστικό. Τα υψηλής απόδοσης air condition είναι πιο ακριβά, αλλά θα γλυτώσετε χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος.

 4. Τον εποχικό συντελεστή απόδοσης ψύξης (SEER) και θέρμανσης (SCOP)

  Οι εποχικοί βαθμοί απόδοσης μας δείχνουν ουσιαστικά πόσο ενέργεια καταναλώνει το κλιματιστικό για την παραγωγή 1 κιλοβατώρας θέρμανσης ή ψύξης. Για παράδειγμα: βαθμός απόδοσης ψύξης 3,8 σημαίνει πως καταναλώνοντας το air condition 1 κιλοβατώρα (kWh) ενέργειας, παράγει 3,8 κιλοβατώρες ψύξης
  Ένα air condition μπορεί να κάνει και θέρμανση και ψύξη, δεν έχει όμως την ίδια απόδοση. Εάν το χρησιμοποιούμε περισσότερο το καλοκαίρι για ψύξη, τότε θα εστιάσουμε στον εποχικό βαθμό απόδοσης ψύξης (SEER), ενώ εάν με το ίδιο air condition κάνουμε και την θέρμανση του χώρου τον χειμώνα, θα προσέξουμε και τον εποχικό βαθμό απόδοσης θέρμανσης (SCOP).

 5. Το επίπεδο της έντασης θορύβου (dB)

  Τα air condition παράγουν ήχο (θόρυβο) κατά την διάρκεια λειτουργίας τους. Συνήθως η εξωτερική μονάδα παράγει περισσότερο θόρυβο (περισσότερα ντεσιμπελ dB), σε σχέση με την εσωτερική. Πρέπει να προσέξουμε λοιπόν τα επίπεδα θορύβου πριν αγοράσουμε κλιματιστικό. Για παράδειγμα τα 20 μέχρι και 30 dB θεωρούνται ανεκτά για ένα υπνοδωμάτιο το βράδυ. Υπάρχουν εσωτερικές μονάδες air condition που είναι πιο ήσυχες και από το ψιθύρισμα (17dB).

 6. Εάν περιλαμβάνουν ιονιστή

  Για όσους ενδιαφέρονται για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του χώρου τους, από τα σωματίδια της σκόνης ή από τον καπνό των τσιγάρων και άλλων μικροσωματιδίων, τότε να επιλέξουν air condition με λειτουργία ιονιστή. Ο ιονιστής καθαρίζει τον αέρα του χώρου από τα βλαβερά μικροσωματίδια και τον κάνει ιδανικό για αναπνοή

Σημαντική παράμετρος στη σωστή λειτουργία του air condition είναι η σωστή τοποθέτηση-εγκατάσταση. Εμπιστευθείτε έμπειρα συνεργεία. Η κακή εγκατάσταση θα έχει σαν αποτέλεσμα τις συχνές βλάβες και τη χαμηλή απόδοση του κλιματιστικού.

Ετικέτα air condition - Εξήγηση των συμβόλων

Ετικέτα air condition – Εξήγηση των συμβόλων

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Οι αντλίες θερμότητας είναι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την θέρμανση και ψύξη χώρων με την χρήση νερού σαν μέσο μεταφοράς ενέργειας. Η ενέργεια που μεταφέρεται μέσω του νερού αξιοποιείται από τα θερμαντικά σώματα όπως καλοριφέρ και φαν κόιλ, ή ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης.
Οι αντλίες θερμότητας έχουν πολύ μεγαλύτερη απόδοση από οποιανδήποτε άλλη συσκευή θέρμανσης-ψύξης χώρων με χρήση νερού, όπως λέβητες πετρελαίου, φυσικού αερίου, ηλεκτρικούς λέβητες ακόμα και ξυλολέβητες. Αυτό οφείλεται στην αρχή λειτουργίας των αντλιών θερμότητας, από όπου προέρχεται και το όνομα τους, η οποία βασίζεται στην αξιοποίηση της θερμότητας του περιβάλλοντος. Ουσιαστικά το ρεύμα που καταναλώνει μια αντλία θερμότητας χρησιμοποιείται μόνο για την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον και γι αυτό οι αντλίες θερμότητας ανήκουν στις συσκευές υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας.

Είδη αντλιών θερμότητας

Υπάρχουν 2 γενικές κατηγορίες αντλιών θερμότητας :
Α) Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού, όπου αξιοποιείται η θερμότητα του εξωτερικού αέρα και
Β) Οι αντλίες θερμότητας νερού-νερού (ή γεωθερμικές, όπου το μέσο ανταλλαγής  θερμότητας είναι το έδαφος.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε συστήματος και την εξοικονόμηση ενέργειας που επιθυμούμε, μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από πληθώρα μοντέλων αντλιών θερμότητας. Οι δυο παραπάνω κατηγορίες αναλύονται στο παρακάτω ιστόγραμμα.

Το κάθε σύστημα είναι ξεχωριστό, γι αυτό και η επιλογή του σωστού μηχανήματος απαιτεί  προσεκτικούς υπολογισμούς ώστε να φθάσουμε τον μέγιστο βαθμό οικονομίας κατά την λειτουργία.

Αντλία θερμότητας LG ThermaV

Η LG περιλαμβάνει στην γκάμα της αντλίες θερμότητας που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα είναι η ThermaV τόσο των χαμηλών όσο και των υψηλών θερμοκρασιών. Διακρίνονται σε μοντέλα split(εσωτερικής + εξωτερικής μονάδας) και σε μοντέλα monobloc(εξωτερική μονάδα)

lg therma V

Εύκολα, απλά και οικονομικά.

 • Εξοικονόμηση έως και 80%.
 • Ελάχιστες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
 • Έως και 4 φορές μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα
  σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.
 • Εύκολη εγκατάσταση & 100% συμβατότητα με
  σώματα καλοριφέρ, ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coils.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για τις προσφορές μας σε αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά LG

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors