Η Εταιρεία

Φωτοβολταϊκά συστήματα – Εξοικονόμηση ενέργειας – Θέρμανση – Ψύξη – Φωτισμός
Η εταιρία μας “Olympic Engineering & Consulting” ιδρύθηκε το 2008 από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Α. Ζώη. Ειδικευόμαστε στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην ΕΞοικονόμιση Ενέργειας :

Φωτοβολταϊκά συστήματα, κατασκευές και μελέτες

Είμαστε από τους πρωτοπόρους στο νομό Ηλείας που ασχολήθηκαν με φωτοβολταϊκά. Είμαστε εξειδικευμένοι σε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και μελέτες φωτοβολταϊκών.
Έχουμε κατασκευάσει πάνω από 160 έργα στο Νομό Ηλείας φωτοβολταϊκά πάρκα , φωτοβολταϊκά σε στέγες και δώματα οικιών και επιχειρήσεων και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα . Ένα από τα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα μας έχει ισχύ 1MW .

Iδιόκτητα συνεργεία

Διαθέτουμε εξειδικευμένα ιδιόκτητα συνεργεία, με καταρτισμένο και πολύπειρο προσωπικό, καθώς και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται διαρκώς τόσο με ενδοεταιρική εκπαίδευση όσο και με εξωτερικά σεμινάρια. Τα συνεργεία απαρτίζονται από εξειδικευμένους τεχνίτες, αδειούχους ηλεκτρολόγους και διπλωματούχους μηχανικούς.

Solar Frontier επίσημη αντιπροσωπεία

Η Solar Frontier διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ στην Ιαπωνία και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πάνελ τεχνολογίας CIS στον κόσμο. Διανέμουμε χονδρικοίς τα φωτοβολταϊκά πάνελ Solar Frontier σε πελάτες ανά την Ελλάδα. Τα πάνελ της Solar Frontier λόγω της τεχνολογία CIS,παρουσιάζουν μια σειρά πλεονεκτήματα και αυξημένη παραγωγή ενέργειας +10%.

Πιστοποίηση κατά ISO 9001

Κατά το έτος 2012 πήραμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο 9001 για το σύστημα διαχείρισης ποιότητάς μας. Η ποιότητα των κατασκευών μας, βεβαιώθηκε από ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης. Τα έργα μας κατασκευάστηκαν και συνεχίζουμε να τα κατασκευάζουμε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 62446 : 2009 .

Συντήρηση και service φωτοβολταϊκών συστημάτων

Στον τομέα της συντήρησης Φ/Β πάρκων , έχουμε αναπτύξει στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία MITOS SOLUTIONS. Παρέχουμε την αξιοπιστία και σιγουριά που χρειάζεται ο επενδυτής, όσον αφορά την μακροβιότητα και αποδοτικότητα του φωτοβολταϊκού σταθμού του.
Αναλαμβάνουμε την συντήρηση-καθαρισμό, την επιδιόρθωση βλαβών, την αντικατάσταση εξοπλισμού, και την online παρακολούθηση, σε 24ώρη βάση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στο νομό Ηλείας αλλά και στους γειτονικούς νομούς Αχαΐας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας.
Μην διστάσετε να μας επισκευθείτε στα γραφεία μας, Αρχιμήδους 5 Πύργος Ηλείας ΤΚ 27100 ( έναντι ΔΕΔΔΗΕ – ΔΕΗ Πύργου )