Αντικεραυνικά – Απαγωγοί Υπερτάσεων

Οι απαγωγοί κρουστικών υπερτάσεων (surge protector) παρέχουν προστασία από υπερτάσεις σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.
Διαθέτουμε για την αντικεραυνική προστασία σας, τον εξαιρετικά οικονομικό και κορυφαίας ποιότητας απαγωγό υπέρτασης της KIWA, Σλοβάκικης κατασκευής. Διαθέτουμε αντικεραυνικά DC συνεχούς ρεύματος και AC για εναλασσόμενο ρεύμα.
Η KIWA είναι πλήρως εξειδίκευμένη στους απαγωγείς υπερτάσεων γιατί κατασκευάζει μόνο αντικεραυνικά. Είναι κατασκευαστής OEM για άλλες εταιρείες του χώρου, κύριως Γερμανικές (η KIWA κατασκευάζει φασόν αντικεραυνικά για μεγάλες εταιρίες, μεγάλα ονόματα που τα πουλάνε και ακριβότερα ).

spd kiwa DC PV

Αντικεραυνικό DC για φωτοβολταϊκά

Όλοι οι απαγωγείς της KIWA διαθέτουν πρόσθετη προστασία από τις διακυμάνσεις του δικτύου, τύπου T3. Δηλ οι απαγωγείς της είναι τύπου Τ1+Τ2+Τ3 ταυτόχρονα, για άμεσα και έμμεσα κεραυνικά πλήγματα και διακυμάνσεις δικτύου ή Τ2+Τ3 για έμμεσα κρουστικά πλήγματα και διακυμάνσεις δικτύου.   Η Τ3 προστασία, είναι απαραίτητη για τις ηλεκτρονικές συσκευές.
Για πιο εξειδικευμένες εφαρμογές υπάρχουν και άλλα προϊόντα όπως αντικεραυνικά για ασφάλεια δικτύων Ethernet ή για προστασία Τ3 σε κάποια συγκεκριμένη οικιακή γραμμή.
Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο με τα διαθέσιμα αντικεραυνικά εδώ και επικοινωνήστε μαζί μας για εκπτώσεις επι του καταλόγου.

spds-egkatastasi

Τρόπος εγκατάστασης

Κρουστικές υπερτάσεις και αντικεραυνικά

Καταστροφικές υπερτάσεις είναι αποτέλεσμα άμεσων ή έμμεσων κεραυνικών πληγμάτων (κοντινή κεραυνόπτωση, πτώση κεραυνού σε καλώδια ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) ή απότομων εκκινήσεων-διακοπών επαγωγικών φορτίων (πχ μετασχηματιστών ΔΕΗ). Οι υπερτάσεις μπορεί να φθείρουν ή ακόμα και να καταστρέψουν την εγκατάσταση και το εξοπλισμό σας.

keraynos

Αντικεραυνικά ΑΒΒ Τ2 μετά απο έμμεσο κεραυνικό πλήγμα.

Αντικεραυνικά – απαγωγοί κρουστικών υπερτάσεων

Τα αντικεραυνικά (Surge Protection Device – SPD) υπάρχουν σε διάφορες εκδόσεις, AC ή DC, ράγας, τηλεφώνου, τύπου 1, τύπου 2 ή 3. Το κόστος τους μπορεί να είναι σχετικά μικρό σε σχέση με την αξία του εξοπλισμού που προστατεύουν. Η τοποθέτησή τους είναι απαραίτητη στις περισσότερες εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων για προστασία των ινβέρτερ και των πάνελ. Παρέχουμε πλήρη κάλυψη από υπερτάσεις τόσο από την πλευρά του συνεχούς (DC) όσο και του εναλλασσομένου ρεύματος (AC).

Τιμές αντικεραυνικών

Διανέμουμε SPDs σε χαμηλές τιμές χονδρικής και λιαννικής. Επικοινωνήστε για τιμές και εκπτώσεις.
Εμπιστευτείτε μας για την προστασία του πολύτιμου εξοπλισμού σας.  Έχουμε εμπειρία σε εγκαταστάσεις απαγωγών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα, φωτοβολταϊκά net metering, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δίκτυα υπολογιστών. Συμβουλευτείτε μας για να προμηθευτείτε το σωστό αντικεραυνικό, διαθέσιμα αντικεραυνικά ΑΒΒ, Hager, Dehn, legrand, Schneider, Sma , KIWA.
αντικεραυνικά