Menu

LiON ESS Flexi-Solar αυτόνομο πακέτο για μόνιμη κατοικία με μπαταρία λιθίου 10,54kWh

Επεκτάσιμο αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ LiON ESS Flexi-Solar

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία LiON ESS Flexi-Solar με μπαταρία λιθίου

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία LiON ESS Flexi-Solar με μπαταρία λιθίου

Σας δίνουμε λύση με ρεύμα από φωτοβολταϊκά. Το κιτ LiON ESS Flexi-Solar είναι μελετημένο από τους μηχανικούς μας και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα (πάνελ, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης λιθίου, ινβέρτερ κλπ), για να έχετε ρεύμα από τον ήλιο για τις συσκευές σας. Ενδεικτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω:

 • 10-12 Λάμπες led 6 ώρες ανά ημέρα (ισχύος 10W έκαστη)
 • Ψυγείο με κατάψυξη 2πορτο, όλο το 24ωρο (ενεργειακή κλάση A+ 150W 274kWh/έτος )
 • Τηλεόραση μέχρι και 42″ επίπεδη πέντε ώρες (100W)
 • Δύο Air Condition 9000btu για ψύξη το καλοκαίρι με ηλιοφάνεια 4-5 ώρες
 • Πλυντήριο ρούχων 5Kgr A+ 170kWh/έτος (Max: 2100W) 2-3 πλύσεις την εβδομάδα στους 60°C
 • Ηλεκτρικό σίδερο 40 λεπτά 2-3 φορές την εβδομάδα (1500W)
 • Αντλία νερού 1Hp (750W) για 1 ώρα (μέχρι και 3-4 ώρες το καλοκαίρι με ήλιο)
 • Κυκλοφορητής για το σύστημα θέρμανσης ή ψύξης 12 ώρες ανά ημέρα (80W)
 • Σετ μικροσυσκευές (φορτιστής κινητού, tablet)  δυο ώρες (30W )
 • Μόντεμ-ρούτερ (6W) όλο το 24ωρο

Ο παραπάνω συνδυασμός συσκευών είναι ενδεικτικός, μπορείτε να κάνετε και άλλους συνδυασμούς. Το κιτ παράγει κατά μέσο όρο το χειμώνα 12000Wh και υπερδιπλάσια ενέργεια το καλοκαίρι 27.000Wh , ώστε να δώσετε ρεύμα σε ακόμα περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές, ανεμιστήρες, υπολογιστές,  και πολλά άλλα.

Επεκτάσιμοι αντιστροφείς τάσης (ινβέρτερ) αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων Victron με 5 χρόνια εγγύηση

Επεκτάσιμοι αντιστροφείς τάσης (ινβέρτερ) αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων Victron με 5 χρόνια εγγύηση

Το φωτοβολταϊκό κιτ LiON ESS Flexi-Solar

Το σύστημα LiON ESS Flexi-Solar είναι πλήρως επεκτάσιμο και μπορείτε να προσθέσετε φωτοβολταϊκά πάνελ, μπαταρίες, ινβέρτερ ή και φορτιστές φωτοβολταϊκών χωρίς να αλλάξουμε κάτι από τα παλιά, μόνο προσθέτουμε.

Το κιτ έχει τιμή 15.945 € και περιλαμβάνει :

 • Ένα (1) επώνυμο ινβέρτερ μπαταρίας ισχύος 5.000VA (4000W), με 5ετή εγγύηση της Ολλανδικής εταιρίας  Victron ,με ενσωματωμένο φορτιστή μπαταριών από εφεδρική πηγή (γεννήτρια ή ΔΕΗ). Μοντέλο MultiPlus-II 48/5000/70-50 καθαρού ημιτόνου, μέγιστη ισχύς 9.000VA, μέγιστος βαθμός απόδοσης 94%, επεκτάσιμος με παραλληλισμό μέχρι και 6 ινβέρτερ ίδιου τύπου.
 • Ένα (1) ινβέρτερ δικτύου φωτοβολταϊκών 5000W κορυφαίας εταιρείας (της αυστριακής Fronius) , μοντέλο Primo 5.0-1 με 5 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα επέκτασης σε 10, 15 και 20 έτη. Δωρεάν τηλεμετρία
 • Δώδεκα (12) φωτοβολταϊκά πάνελς Sharp 450W 144 ημικυψελών (half-cells) συνολική ισχύς 5.400W (12x445W=5400W), μονοκρυσταλλικού πυριτίου τεχνολογίας PERC, υψηλής απόδοσης. Μοντέλο Sharp NU-JD 450W με γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 έτη.(Διαστάσεις: 2108 x 1048 x 35 mm, Βάρος: 25Kgr)
 • Στιβαρές και πιστοποιημένες βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών για τα παραπάνω πάνελ. Υψηλής αντοχής αλουμινίου για ταράτσα, στέγη ή έδαφος.
 • Μία (1) Μπαταρία λιθίου με ικανότητα αποθήκευσης 10,24kWh (8,5kWh ωφέλιμες) βαθιάς εκφόρτισης, ειδική για φωτοβολταϊκά συστήματα, της εταιρίας Sunlight. Οι μπαταρίες λιθίου της Sunlight αποτελούνται από:
  • τα modules των μπαταριών λιθίου
  • το power unit με το ενεργό σύστημα διαχείρισης φόρτισης-αποφόρτισης (BMS)
  • το Rack τοποθέτησης των μπαταριών και του power unit
  • εξωτερική οθόνη
  • δωρεάν εξ’αποστάσεως παρακολούθηση και χειρισμός, εάν το συνδέσετε με το ίντερνετ.
   Οι μπαταρίες λιθίου της Sunlight έχουν >4.500 κύκλοι ζωής στο 80% αποφόρτισης ακόμα και εάν ο κύκλος έχει διάρκεια 2 και 3 ημέρες. Επίσης είναι επεκτάσιμες.
 • Μία (1) ψηφιακή οθόνη ενδείξεων της στάθμης χωρητικότητας των μπαταριών. Επίσης μετράει: ρεύμα φόρτισης, τάση μπαταριών, watt φόρτισης, ρεύμα κατανάλωσης, αμπερώρια κατανάλωσης, βατώρες κατανάλωσης και εναπομείναν χρόνος μέχρι να αδειάσουν οι μπαταρίες. Με οπτική και ηχητική ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.
 • Ένα (1) ψηφιακό χειριστήριο με οθόνη με δυνατότητα σύνδεσης με το ίντερνετ για την εξ’αποστάσεως ρύθμιση και παρακολούθηση του αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος (ινβέρτερ, ρυθμιστή φόρτισης, κλπ), μέσω του δωρεάν portal της Victron.
 • Οδηγίες σωστής χρήσης, σχέδιο καλωδιώσεων, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση από τους τεχνικούς μας και τους μηχανικούς μας.

Αυτονομία μπαταριών

Οι μπαταρίες του έτοιμου πακέτου παρέχουν αυτονομία ρευματοδότησης χωρίς να υπάρχει ηλιοφάνεια για 2 ημέρες και χωρίς να πέσει το επίπεδο φόρτισής τους κάτω από το 80%.

Μπαταρία λιθίου Sunlight 10,54kWh με δυνατότητα επέκτασης

Μπαταρία λιθίου Sunlight 10,54kWh με δυνατότητα επέκτασης

Το LiON ESS Flexi-Solar σε μόνιμη κατοικία

Αν ρευματοδοτήσουμε μόνιμη κατοικία καλό είναι να υπάρχει μια εφεδρική πηγή ρευματοδότησης, πχ γεννήτρια ή ανεμογεννήτρια, διότι μπορεί να υπάρξουν αυξημένες καταναλώσεις κάποιο διάστημα ή παρατεταμένες συννεφιές. Το ινβέρτερ έχει ενσωματωμένο φορτιστή από γεννήτρια, που σημαίνει ότι με μερικές ώρες χρήσης της γεννήτριας, μπορούμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και για την επόμενη ημέρα ή και ημέρες.
Σε συνδυασμό με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό, μιας κουζίνας υγραερίου και ενός συστήματος θέρμανσης που μπορεί να μας δώσει και ζεστό νερό το χειμώνα, έχουμε πλήρη λύση για ηλεκτροδότηση, ζεστό νερό, ψύξη, θέρμανση, μαγείρεμα!
Αναλαμβάνουμε με το έμπειρο συνεργείο μας και με το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας την εγκατάσταση του συστήματος σε όλη την Ελλάδα. Ο σχεδιασμός, μελέτη και επίβλεψη της κατασκευής γίνεται από τους εξειδικευμένους σε φωτοβολταϊκά συστήματα μηχανικούς μας.

Δείτε εδώ και άλλα πακέτα ρευματοδότησης για μόνιμες κατοικίες

Αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors