Τιμές φωτοβολταικά συστήματα

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε φωτοβολταϊκά net-meteringαυτόνομα φωτοβολταϊκά πακέτα, φωτοβολταϊκά πάνελ, μπαταρίες, κλπ. Εδώ παρουσιάζουμε προσφορές σε φωτοβολταϊκά συστήματα και εξοπλισμό που μπορείτε να αγοράσετε σε χαμηλές τιμές :

Μειώστε το λογαριασμό ΔΕΗ στο πάγιο με φωτοβολταϊκά – Net metering

Φωτοβολταϊκά κιτ για αυτόνομη ρευματοδότηση – έτοιμα πακέτα

Προσφορές του μήνα

Φωτοβολταϊκό πλαίσιο SunPower X21-345 (345W) στην τιμή των 393,00 €/τεμ με το ΦΠΑ, Αμερικάνικη τεχνολογία, made in France.

Μάθετε περισσότερα την τεχνολογία του παγκόσμιο ηγέτη στην απόδοση των φωτοβολταϊκών…

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σε σπίτι

Κιτ αυτόνομων φωτοβολταϊκών για την ρευματοδότηση από μία λάμπα έως και ολόκληρο σπίτι. Πλήρη πακέτα, βρες αυτό που σου ταιριάζει

Δείτε τα πακέτα και τις τιμές…

luxor

Πολυκρυσταλλικό φωτοβολταϊκό πάνελ 280W, με 60 κυψέλες στην τιμή των 142,35 €/τεμ με το ΦΠΑ. Για παραγγελία 5+ τεμαχίων τη τιμή πέφτει ακόμα περισσότερο!

Δείτε περισσότερα

Το εξειδεικευμένο προσωπικό μας σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις :
Αυτόνομα κιτ, συστήματα αυτόνομης ρευματοδότησης για ρεύμα χωρίς σύνδεση ΔΕΗ
Net metering για μείωση λογαριασμού ΔΕΗ (νέο πρόγραμμα αυτοπαραγωγής με συμψηφισμό)
Πάρκα για πώληση ρεύματος διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά με το δίκτυο της ΔΕΗ
Οικιακά φωτοβολταϊκά 10kW σε στέγες και ταράτσες για πώληση ρεύματος

Κατασκευάζουμε φωτοβολταϊκά συστήματα “με το κλειδί στο χέρι” και έχουμε πολύ καλό λόγο ποιότητας τιμής στα έργα μας. Ειδικότητά μας είναι η εγκατάσταση και λειτουργία σε ενεργειακά συστήματα όλων των τύπων και μεγεθών. Διαθέτουμε δίκτυο εξειδεικευμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Ζητήστε μας προσφορά για την δική σας εγκατάσταση ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Εάν είστε επαγγελματίας ζητήστε μας τιμοκατάλογο χονδρικής .Έχουμε χαμηλές τιμές γιατί αντιπροσωπεύουμε βιομηχανίες κατασκευής πάνελ, ινβέρτερ κλπ και τα διανέμουμε “πρώτο χέρι”.