Menu

Supra Solar – Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία – Μπαταρίες λιθίου 40kWh

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο Supra Solar

Το Supra Solar είναι το πιο ενισχυμένο μας φωτοβολταϊκό πακέτο, το οποίο καλύπτει πλήρως την ρευματοδότηση μιας μόνιμης κατοικίας. Το πακέτο αυτό, αποτελείται από πάνελ της κορυφαίας εταιρίας Sharp.  Εμείς προσφέρουμε την δυνατότητα εγκατάστασης του πακέτου μας σε όλη την Ελλάδα από το συνεργείο μας, ή/και το δίκτυο συνεργατών μας.

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία Supra Solar με μπαταρίες λιθίου

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία Supra Solar με μπαταρίες λιθίου

Κόστος φωτοβολταϊκού σετ : 22.900€ με. το ΦΠΑ.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με χαμηλό κόστος. Παρέχονται μαζί σχέδιο σύνδεσης.

Το πακέτο περιλαμβάνει :

 • Δεκαοχτώ (18) φωτοβολταϊκά πάνελ 450W (συνολική ισχύς 8100W) της εταιρίας Recom, 120 ημικυψελών (half-cells) μονοκρυσταλλικού πυριτίου υψηλής απόδοσης. Μοντέλο Recom RCM-450-7ME 450W. Τα πάνελ έχουν γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 χρόνια. (Διαστάσεις: 1909 x 1134 x 30 mm, Βάρος: 23,5Kgr)
 • Οκτώ (8) μπαταρίες λιθίου 48V Sunlight PowerESS, χωρητικότητας 5,12kWh έκαστη (4,92kWh ωφέλιμη). Η συνολική αποθηκευτική ικανότητα είναι 40,96kWh (39,36kWh ωφέλιμη). Με πρισματικά κελιά Α+, υψηλής απόδοσης και ενεργειακής πυκνότητας. Κύκλοι ζωής> 6000 στο 90% αποφόρτισης. Δυνατότητα επέκτασης με την προσθήκη επιπλέον μπαταριών
 • Δύο (2) ρυθμιστές φορτίσεως μπαταριών τεχνολογίας MppT, ο οποίοι μας δίνουν +10% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με απλούς ρυθμιστές. Οι ρυθμιστές είναι της εταιρίας Victron και μοντέλο Smart Solar MppT 250/85 Tr. Με το συγκεκριμένο προϊόν δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης οθόνης γραφικών με κουμπιά χειρισμού (pluggable display). Επίσης, μπορείτε να το παρακολουθείτε και να το ρυθμίζεται μέσω bluetooth από το smartphone ή το tablet σας. Εγγύηση προϊόντος 5 έτη.
 • Ένα (1) ινβέρτερ μπαταρίας καθαρού ημιτόνου της Victron, που περιλαμβάνει φορτιστή μπαταριών για σύνδεση με γεννήτρια, με μέγιστη ισχύ (5 δευτ.) 18.000W και μέγιστο βαθμό απόδοσης 94%. Μοντέλο MultiPlus-II 48/10000/140-100 . Το ινβέρτερ είναι επεκτάσιμο (παραλληλισμός μέχρι και 6 ινβέρτερ ίδιου τύπου). Με εγγύηση 5 χρόνων.
 • Ένα (1) κέντρο επικοινωνίας Victron Cerbo GX. Μέσω του κέντρου επικοινωνίας έχετε πρόσβαση στις ενδείξεις των ρυθμιστών φόρτισης και του ινβέρτερ καθώς και δυνατότητα παραμετροποίησης τους. Για παρακολούθηση εξ’αποστάσεως, απαιτείται η ύπαρξη ίντερνετ στον χώρο.
 • Βάσεις στήριξης των φωτοβολταϊκών πάνελ για κεραμίδια, ταράτσα ή έδαφος.
 • Οδηγίες σωστής χρήσης, σχέδιο καλωδιώσεων, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση από τους τεχνικούς μας και τους μηχανικούς μας.

Ενεργειακή απόδοση του αυτόνομου φωτοβολταϊκού πακέτου

Μέση παραγωγή φωτοβολταϊκού πάνελ Καλοκαίρι: 40kWh/ημέρα-Χειμώνα: 18kWh/ημέρα
Συνιστώμενη ημερήσια χρήση Μέχρι 17-20kWWh (κιλοβατώρες)
Αυτονομία μπαταριών (στο 75% αποφόρτισης) 1,5+ ημερών (ξεκινώντας με μπαταρίες 100% γεμάτες)
Αυτονομία μπαταριών (στο 95%* αποφόρτισης) 2 ημερών (ξεκινώντας με μπαταρίες 100% γεμάτες)
Ενδεικνυόμενη εποχή χρήσης Καθημερινά όλο τον χρόνο

*Μέγιστη επιτρεπόμενη αποφόρτιση μπαταριών: στο 95%. Οι συχνές αποφορτίσεις πάνω από 95% “γερνάνε” πρόωρα τις μπαταρίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήστε ακόμα και το χειμώνα τις παρακάτω συσκευές :

 • Ψυγείο με κατάψυξη ύψους 2 μέτρα δίπορτο, όλο το 24ωρο (274kWh/έτος ενεργειακή κλάση A+ 150W )
 • 10-12 Λάμπες led, 6ώρες έκαστη
 • Τηλεόραση 42″ επίπεδη, 5-6 ώρες ημερησίως
 • Laptop,  5-6 ώρες ημερησίως
 • Πλυντήριο ρούχων 5Kgr A+ 170kWh/έτος (Max: 2100W) 2-3 πλύσεις την εβδομάδα στους 60°C
 • Ηλεκτρική σκούπα ή πιστολάκι μαλλιών 1800W 15-20 λεπτά την ημέρα
 • Ηλεκτρικός βραστήρας ή σίδερο 1800W 15 λεπτά την ημέρα
 • Air condition Inverter 9.000-12.000 BTU κλάσης A++ 6-8 ώρες ανά ημέρα (μόνο καλοκαίρι για ψύξη 800W)
 • Κυκλοφορητής θέρμανσης 8 ώρες (80W μόνο χειμώνα για θέρμανση)
 • Αντλία νερού 1Hp (750W) για 2 ώρες (4-5 ώρες το καλοκαίρι με ηλιοφάνεια)
 • Μόντεμ-ρούτερ όλο το 24ώρο για παροχή ίντερνετ.
 • Σετ μικροσυσκευές (φορτιστής κινητού, tablet)

Το πακέτο αυτό είναι ένα από τα κορυφαία μας φωτοβολταϊκά συστήματα, το οποίο αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και έχει value for money. Επειδή είναι ενισχυμένο και αξιόπιστο για πολλά έτη λειτουργίας.

Δυνατότητα παρακολούθησης και παραμετροποίησης του αυτόνομου φωτοβολταϊκού τοπικά και μέσω ίντερνετ με το κέντρο επικοινωνίας Cerbo GX

Παρακολούθηση και παραμετροποίηση, τοπικά μέσω wi-fi direct λειτουργίας (με smartphone ή tablet ή laptop) ή και εξ’αποστάσεως (μέσω ίντερνετ) του αυτόνομου φωτοβολταϊκού.
Παρακολούθηση της τάσης φωτοβολταϊκών, των αμπερ φόρτισης και της τάσης των μπαταριών, της καταναλισκόμενης ενέργειας, της χωρητικότητας της μπαταρίας. Για την εξ’αποστάσεως παρακολούθηση απαιτείται η ύπαρξη ίντερνετ στον χώρο

Παρακολούθηση του αυτόνομου φωτοβολταϊκού φωτοβολταϊκού μέσω ίντερνετ

Επεκτάσιμο

Το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα που σας προτείνουμε είναι επεκτάσιμο ανά πάσα στιγμή το επιθυμείτε. Μπορούμε να προσθέσουμε φωτοβολταϊκά πάνελ, μπαταρίες, ινβέρτερ και να αυξήσουμε την ισχύ του φωτοβολταϊκού και την αυτονομία των μπαταριών.

Παραγωγή ενέργειας

Το σύστημα παράγει κατά μέσον όρο 18kWh ανά ημέρα το χειμώνα (Δεκέμβριο) και 40kWh το καλοκαίρι (Ιούλιος), υπολογισμένο για Κεντρική Ελλάδα. Ένα μέσο νοικοκυριό καταναλώνει 7-10kWh ανά ημέρα εφόσον δε γίνεται σπατάλη και το μαγείρεμα γίνεται με κουζίνα-φούρνο υγραερίου.

Αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors