Menu

Smart Home Solar – Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία

Πακέτο Smart-Home, φωτοβολταϊκό για μόνιμη κατοικία με Air Condition (Ψύξη)

Το φωτοβολταϊκό πακέτο μας παρέχει ρεύμα χωρίς ΔΕΗ χειμώνα/καλοκαίρι για ρευματοδότηση αρκετών συσκευών και είναι πλήρως επεκτάσιμο.

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία Smart Solar

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία Smart Solar

Κόστος φωτοβολταϊκού σετ: 6.845,00 € με το ΦΠΑ
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με χαμηλό κόστος, εύκολη εγκατάσταση. Παρέχονται μαζί σχέδιο σύνδεσης. Δυνατότητα εγκατάστασης πανελλαδικά από το συνεργείο μας και τους κατά τόπους συνεργάτες μας.

Το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα περιλαμβάνει :

 • Έξι (6) φωτοβολταϊκά πάνελς ισχύος 370W έκαστο, 120 ημικυψελών (half-cells) μονοκρυσταλλικού πυριτίου, υψηλής απόδοσης. Μοντέλο Amerisolar AS-6M-120 HC 370W ιδανικά για φόρτιση μπαταριών (συνολική ισχύς 6×370 = 2220W). Εγγύηση απόδοσης 30 χρόνια.
 • Δώδεκα (12) μπαταρίες φωτοβολταϊκών βαθιάς εκφόρτισης, ανοικτού τύπου, 2V χωρητικότητας 721Ah έκαστη, με πάνω από 2500 κύκλους ζωής (8-10 χρόνια) σε φωτοβολταϊκά συστήματα, όπου φτάνει στο 50% αποφόρτισης. Οι μπαταρίες μας αποθηκεύουν ρεύμα για χρήση το βράδυ και όταν έχει συννεφιές. Οι μπαταρίες αυτές μας καλύπτουν για συνεχή χρήση πάνω από δυο (2+) εικοσιτετράωρων (24ώρων) χωρίς ηλιοφάνεια και μάλιστα δίχως να αποφορτιστούν παραπάνω από 50% της χωρητικότητας τους. Είναι σημαντικό οι μπαταρίες να είναι μεγάλες ώστε να μη γίνονται πολλές βαθιές εκφορτίσεις γιατί η μπαταρία φθείρεται πρόωρα. Εάν οι μπαταρίες αποφορτιστούν πλήρως μας καλύπτουν για τέσσερις (4) ημέρες συνεχή χρήση χωρίς ήλιο.
 • Ένα (1) ινβέρτερ-μετατροπέα απο 24V σε 220V, καθαρού ημιτόνου 3000VA, με ενσωματωμένο φορτιστή μπαταριών για σύνδεση σε γεννήτρια ή ΔΕΗ, μοντέλο Inverter 3KW III / TrICCI BL. Μέγιστη ισχύς (στιγμιαία) 6000W για απροβλημάτιστη εκκίνηση κινητήρων. Ο ινβέρτερ έχει χαμηλή αυτοκατανάλωση ενέργειας ώστε να μην αδειάζουν οι μπαταρίες από το ινβέρτερ. Υπάρχουν πολλά φτηνά ινβέρτερ που έχουν μεγάλη αυτοκατανάλωση, έτσι το ρεύμα το καίει ο ινβέρτερ, μας λείπει από την κατανάλωση και οι μπαταρίες αδειάζουν γρηγορότερα ακόμα και χωρίς κατανάλωση δική μας !
 • Μία (1) ψηφιακή οθόνη ενδείξεων της στάθμης χωρητικότητας των μπαταριών. Επίσης μετράει: ρεύμα φόρτισης, τάση μπαταριών, watt φόρτισης, ρεύμα κατανάλωσης, αμπερώρια κατανάλωσης, βατώρες κατανάλωσης, εναπομείναν χρόνος μέχρι να αδειάσουν οι μπαταρίες.Με οπτική και ηχητική ειδοποίηση για χαμηλή μπαταρία.
 • Βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πάνελ για κεραμίδια, ταράτσα ή έδαφος, από αλουμίνιο.
 • Βάση-ράφι στήριξης των 12 μπαταριών μεταλλικό με αποστάτες ώστε οι μπαταρίες να αερίζονται και να μην υπερθερμαίνονται.
 • Οδηγίες σωστής χρήσης και σχέδιο, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση από τους τεχνικούς μας και τους μηχανικούς μας.

Καλωδιώσεις και πίνακες φωτοβολταϊκού

Οι καλωδιώσεις-βύσματα, αντικεραυνικά και οι απαραίτητοι ηλεκτρολογικοί πίνακες για την ασφαλή λειτουργία του φωτοβολταϊκού διατίθενται ξεχωριστά

Κόστος για Σετ καλώδια-ηλεκτρολογικούς πίνακες.: 400€+ΦΠΑ

Το σετ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την ασφαλή λειτουργία και έλεγχο του συστήματος: Πίνακες AC-DC με ασφάλειες και διακόπτες, ενδεικτικά led, καλώδια DC μπαταριών και σύνδεσης με ινβέρτερ, καλώδια DC σύνδεσης ρυθμιστή φόρτισης με τις μπαταρίες, βύσματα MC4, καλώδια DC solar για τα φωτοβολταϊκά (περίπου 20 μέτρα).

Το πακέτο Smart-Home είναι μελετημένο,βελτιστοποιημένο και ρυθμισμένο από τους μηχανικούς μας για αξιόπιστη λειτουργία για πολλά έτη.

Μέση παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ Καλοκαίρι: 11kWh/ημέρα-Χειμώνα: 4,9kWh/ημέρα
Αυτονομία μπαταριών (στο 50%* αποφόρτισης) 2 ημερών (ξεκινώντας με μπαταρίες 100% γεμάτες)
Αυτονομία μπαταριών (στο 80%** αποφόρτισης) 3+ ημερών (ξεκινώντας με μπαταρίες 100% γεμάτες)
Ενδεικνυόμενη εποχή χρήσης Καθημερινά όλο τον χρόνο

Με το φωτοβολταϊκό σύστημα Smart-Home μπορείτε να ηλεκτροδοτήσετε τις εξής συσκευές (ή άλλες παρόμοιας ισχύος), καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου (χειμώνα-καλοκαίρι) :

 1. Τέσσερις  με πέντε (4-5) λάμπες LED 12Watt έκαστη για 4-5 ώρες ημερησίως
 2. Ένα (1) ψυγείο με κατάψυξη, ύψους 1,80μ όλο το 24ωρο (περίπου 274kWh/έτος A++)
 3. Μία (1) τηλεόραση 32″ για 5 ώρες ημερησίως (μέχρι και 50W)
 4. Ένα (1) laptop 15 για 4 ώρες ημερησίως (περίπου 80W)
 5. Ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, όπως φορτιστές κινητών, tablet κλπ για 2 ώρες περίπου
 6. Έναν (1) απορροφητήρα 60 λεπτά ημερησίως (περίπου 60W)
 7. Ένα (1) ηλεκτρικό πιστολάκι μαλλιών 5 λεπτά ημερησίως (1200W)
 8. Ένα (1) Air Condition inverter 9000 BTU A++ για 3-4 ώρες την ημέρα για ψύξη (καθημερινή χρήση μόνο το καλοκαίρι, συνίσταται η χρήση όταν έχει ηλιοφάνεια για να μην αποφορτίζονται οι μπαταρίες)
 9. Έναν (1) ανεμιστήρα δύο ώρες ημερησίως (περίπου 40W χρήση μόνο το καλοκαίρι )
 10. Ένα (1) πλυντήριο ρούχων  κάθε 3-4 φορές την εβδομάδα η ημέρα, ισχύος 500w με προθέρμανση νερού, πχ από ηλιακό θερμοσίφωνα
 11. Ένα (1) Ηλεκτρικό σίδερο για 15 λεπτά 3 φορές την εβδομάδα
 12. Για το μαγείρεμα προτείνουμε χρήση κουζίνας-φούρνου υγραερίου

Αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors