Menu

SMA Tripower 20000 high efficiency

Η εταιρεία SMA ξεπέρασε το 99% σε βαθμό απόδοσης

Στο πλαίσιο της 26ης έκθεσης EU PV SEC, η SMA έθεσε νέα στάνταρ για την απόδοση και τη μείωση του κόστους των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Κεντρικό μήνυμα του κορυφαίου κατασκευαστή μετατροπέων παγκοσμίως ήταν η πεποίθηση ότι οι καινοτόμες τεχνολογίες μπορούν να συνεισφέρουν καθοριστικά στη μείωση του κόστους του συστήματος, εφόσον διαθέτει κανείς την απαιτούμενη τεχνογνωσία.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, η SMA παρουσίασε δυναμικά τις καινοτόμες λύσεις της για κρίσιμα θέματα που θα απασχολήσουν τον κλάδο των φωτοβολταϊκών μελλοντικά, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς και σε όλες τις κατηγορίες ισχύος. Ένα από τα πρωταγωνιστικά εκθέματα στο περίπτερο της SMA στην έκθεση EU PV SEC ήταν o νέος μετατροπέας Sunny Tripower 20000TL High Efficiency. Αυτός ο νέος μετατροπέας καθιστά την SMA ως τον πρώτο κατασκευαστή που παρέχει μέγιστο βαθμό απόδοσης 99% για συσκευή μαζικής παραγωγής.
Η νέα συσκευή 20 kVA της SMA δεν διακρίνεται μόνο για τον εξαιρετικό βαθμό απόδοσής της. Χάρη στα βασικά της στοιχεία, (σχεδιασμός «mono-string», προαιρετικός διακόπτης απόζευξης DC και έλλειψη διάταξης ανύψωσης τάσης) καθίσταται ιδανική για την κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, μέσης έως και πολύ μεγάλης ισχύος.

Σχετικά με τη SMA

Η γερμανική εταιρία SMA Solar Technology AG είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή αντιστροφέων (inverters) ισχύος για φωτοβολταϊκά συστήματα. Η SMA είναι ένας κολοσσός στο χώρο της παραγωγής ινβέρτερς παγκοσμίως και έχει καταξιωθεί για την υψηλή απόδοση των αντιστροφέων της, για την μεγάλη αξιοπιστία και το άψογο σέρβις που προσφέρει.
Η SMA Solar Technology AG είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών μετατροπέων εταιρεία και ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές μετασχηματιστών και πηνίων, καθώς και καινοτόμων λύσεων τροφοδοσίας ενέργειας στον τομέα των σιδηροδρομικών προαστιακών και υπεραστικών μεταφορών. Ο όμιλος SMA σημείωσε κύκλο εργασιών 1,9 δισ. ευρώ το 2010. Η εταιρεία εδρεύει στο Niestetal της Γερμανίας και δραστηριοποιείται σε 18 χώρες, σε τέσσερις ηπείρους. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί περισσότερους από 6.500 εργαζόμενους (συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων έκτακτης απασχόλησης) παγκοσμίως. Το πολυβραβευμένο φάσμα προϊόντων της SMA περιλαμβάνει φωτοβολταϊκούς μετατροπείς για εγκαταστάσεις στέγης, για φωτοβολταϊκά συστήματα μεγάλης κλίμακας καθώς και αυτόνομα συστήματα. Κατά συνέπεια, η SMA είναι σε θέση να προσφέρει την τεχνικώς βέλτιστη λύση μετατροπέα για όλες τις κατηγορίες ισχύος και όλους τους τύπους εγκαταστάσεων. Το φάσμα υπηρεσιών της εταιρείας ολοκληρώνεται με ένα διεθνές δίκτυο service. Οι εξαιρετικά ευέλικτες εγκαταστάσεις παραγωγής φωτοβολταϊκών μετατροπέων στη Γερμανία και στη Βόρεια Αμερική έχουν ετήσια παραγωγική ικανότητα της τάξεως των 11,5 GW. Επιπρόσθετα, ο όμιλος SMA διατηρεί μονάδα παραγωγής για βασικά ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία στην Πολωνία. Από το 2008, η μητρική εταιρεία SMA Solar Technology AG συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Prime Standard του Χρηματιστηρίου Αξιών της Φραγκφούρτης (S92) και η μετοχή της προστέθηκε στο TecDAX. Η SMA έχει διακριθεί επανειλημμένα στο παρελθόν για την εξαιρετική της απόδοση ως εργοδότης και πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο γερμανικό διαγωνισμό “Great Place to Work. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.SMA.de και για την Ελλάδα www.SMA-Hellas.com.
Σημείωση : Το γραφείο μας χρησιμοποιεί συστηματικά τα προϊόντα της SMA στις κατασκευές που εκτελούμε ( κυρίως στην Ηλεία ). Είμαστε από τους πρώτους που εγκατάστησαν τον αντιστροφέα SMA Tripower 10000TL-10 σε φβ σε ταράτσες και κεραμοσκεπές στην Ηλεία (Πύργο και Αμαλιάδα).Δίνουμε μεγάλη βάση στην υψηλή ποιότητα των υλικών που εγκαθιστούμε η οποία συμβαδίζει με την ποιότητα της εγκατάστασης που εκτελούμε.
sma-logo

Αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors