Menu

Φωτοβολταϊκό πακέτο Flexi-Solar για μόνιμη κατοικία 5.000W

Επεκτάσιμο αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο Flexi-Solar

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία Flexi Solar

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για μόνιμη κατοικία Flexi Solar

Σας δίνουμε λύση με ρεύμα από φωτοβολταϊκά με αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για σπίτι. Το κιτ Flexi-Solar είναι μελετημένο από τους μηχανικούς μας και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα (πάνελ, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης, ινβέρτερ κλπ), για να έχετε ρεύμα από τον ήλιο για τις συσκευές σας. Ενδεικτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω:

 • 10-12 Λάμπες led 6 ώρες ανά ημέρα (ισχύος 10W έκαστη)
 • Ψυγείο με κατάψυξη 2πορτο, όλο το 24ωρο (ενεργειακή κλάση A+ 150W 274kWh/έτος )
 • Τηλεόραση μέχρι και 42″ επίπεδη πέντε ώρες (100W)
 • Δύο Air Condition 9000btu για ψύξη το καλοκαίρι με ηλιοφάνεια 4-5 ώρες
 • Πλυντήριο ρούχων 5Kgr A+ 170kWh/έτος (Max: 2100W) 2-3 πλύσεις την εβδομάδα στους 60°C
 • Ηλεκτρικό σίδερο 40 λεπτά 2-3 φορές την εβδομάδα (1500W)
 • Αντλία νερού 1Hp (750W) για 1 ώρα (μέχρι και 3-4 ώρες το καλοκαίρι με ήλιο)
 • Κυκλοφορητής για το σύστημα θέρμανσης ή ψύξης 12 ώρες ανά ημέρα (80W)
 • Σετ μικροσυσκευές (φορτιστής κινητού, tablet)  δυο ώρες (30W )
 • Μόντεμ-ρούτερ (6W) όλο το 24ωρο

Ο παραπάνω συνδυασμός συσκευών είναι ενδεικτικός, μπορείτε να κάνετε και άλλους συνδυασμούς. Το κιτ παράγει κατά μέσο όρο το χειμώνα 8600Wh και υπερδιπλάσια ενέργεια το καλοκαίρι 21.600Wh , ώστε να δώσετε ρεύμα σε ακόμα περισσότερες ηλεκτρικές συσκευές, ανεμιστήρες, υπολογιστές,  και πολλά άλλα.

Το φωτοβολταϊκό πακέτο Flexi-Solar

Το σύστημα Flexi-Solar είναι πλήρως επεκτάσιμο και μπορείτε να προσθέσετε φωτοβολταϊκά πάνελ, μπαταρίες, ινβέρτερ ή και φορτιστές φωτοβολταϊκών χωρίς να αλλάξουμε κάτι από τα παλιά, μόνο προσθέτουμε.

Το πακέτο έχει τιμή 11.995 € και περιλαμβάνει :

 • Ένα (1) επώνυμο ινβέρτερ ισχύος 5.000W με 2ετή εγγύηση της Click2save,με ενσωματωμένο φορτιστή μπαταριών από εφεδρική πηγή (γεννήτρια ή ΔΕΗ). Μοντέλο TrICCI BL 48/5000/60-80H καθαρού ημιτόνου, μέγιστη ισχύς 10.000VA, με LCD οθόνη, bluetooth, εφαρμογή android και ενσωματωμένο ρυθμιστή φόρτισης από φωτοβολταϊκά 80Α υψηλής τάσης Mppt. Λειτουργεί ακόμα και χωρίς μπαταρίες, σε περίπτωση βλάβης των μπαταριών.
 • Εννέα (9) φωτοβολταϊκά πάνελς Sharp  450W, 144 ημικυψελών (half-cells) συνολική ισχύς 4.050W, μονοκρυσταλλικού πυριτίου τεχνολογίας PERC,  υψηλής απόδοσης. Μοντέλο Sharp NU-JD 450W, με γραμμική εγγύηση απόδοσης 25 έτη. (Διαστάσεις: 2108 x 1048 x 35mm, Βάρος: 25Kgr)
 • Στιβαρές και πιστοποιημένες βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών για τα παραπάνω πάνελ. Υψηλής αντοχής αλουμινίου ή γαλβανιζέ για ταράτσα, στέγη ή έδαφος.
 • Είκοσι τέσσερις (24) μπαταρίες 2V βαθιάς εκφόρτισης, ειδικές για φωτοβολταϊκά συστήματα, μοντέλο Sunlight SOPzS 720 RES, ανοιχτού τύπου με ημιδιάφανο ανθεκτικό περίβλημα για εύκολο έλεγχο υγρών και στοιχείων. Οι μπαταρίες αυτές στους  2.500 κύκλους ζωής φτάνουν στο 50% αποφόρτισης.
 • Ειδικό ράφι για τις παραπάνω μπαταρίες για τη σωστή και ασφαλή τους τοποθέτηση
 • Έναν (1) ηλιακό ρυθμιστή για τη φόρτιση των μπαταριών από τα φωτοβολταϊκά, τεχνολογίας MPPT, Victron Smart Solar 150/70, 5 χρόνια εγγύηση.
 • Μία (1) ψηφιακή οθόνη ενδείξεων της στάθμης χωρητικότητας των μπαταριών. Επίσης μετράει: ρεύμα φόρτισης, τάση μπαταριών, watt φόρτισης, ρεύμα κατανάλωσης, αμπερώρια κατανάλωσης, βατώρες κατανάλωσης και εναπομείναν χρόνος μέχρι να αδειάσουν οι μπαταρίες. Με οπτική και ηχητική ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.
 • Οδηγίες σωστής χρήσης, σχέδιο καλωδιώσεων, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση από τους τεχνικούς μας και τους μηχανικούς μας.

Αυτονομία μπαταριών

Οι μπαταρίες του έτοιμου πακέτου παρέχουν αυτονομία ρευματοδότησης χωρίς να υπάρχει ηλιοφάνεια για 2 ημέρες και χωρίς να πέσει το επίπεδο φόρτισής τους κάτω από το 50%. Η μέγιστη αυτονομία που μπορούν να μας δώσουν οι μπαταρίες φτάνει τις 3+ ημέρες με το επίπεδο φόρτισης στο ελάχιστο όριο ασφαλείας 20%.

Είκοσι τέσσερις μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης 2V SOPzS

Είκοσι τέσσερις μπαταρίες βαθειάς εκφόρτισης 2V SOPzS

Το Flexi-Solar σε μόνιμη κατοικία

Σε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό πακέτο για σπίτι είναι καλό να υπάρχει και μια εφεδρική πηγή ρευματοδότησης, πχ γεννήτρια ή ανεμογεννήτρια διότι μπορεί να υπάρξουν αυξημένες καταναλώσεις κάποιο διάστημα ή παρατεταμένες συννεφιές. Το ινβέρτερ έχει ενσωματωμένο φορτιστή από γεννήτρια, που σημαίνει ότι με μερικές ώρες χρήσης της γεννήτριας, μπορούμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και για την επόμενη ημέρα ή και ημέρες.
Σε συνδυασμό με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό, μιας κουζίνας υγραερίου και ενός συστήματος θέρμανσης που μπορεί να μας δώσει και ζεστό νερό το χειμώνα, έχουμε πλήρη λύση για ηλεκτροδότηση, ζεστό νερό, ψύξη, θέρμανση, μαγείρεμα!
Αναλαμβάνουμε με το έμπειρο συνεργείο μας και με το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας την εγκατάσταση του συστήματος σε όλη την Ελλάδα. Ο σχεδιασμός, μελέτη και επίβλεψη της κατασκευής γίνεται από τους εξειδικευμένους σε φωτοβολταϊκά συστήματα μηχανικούς μας.

Δείτε εδώ και άλλα πακέτα ρευματοδότησης για μόνιμες κατοικίες

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors