Menu

Νανοκαθαριστικά φωτοβολταϊκών Τιμή προσφοράς

Νανοκαθαριστικά απορυπαντικά φωτοβολταϊκών OsolarMio

Τα σετ Νανοκαθαριστικών για φωτοβολταϊκά συστήμματα (διασυνδεδεμένα ή αυτόνομα)της OsolarMio περιλαμβάνει τρία καθαριστικά. Το πρώτο είναι το Heavy Duty Cleaner που καθαρίζει τα πάνελ και τα επόμενα 2 καθαριστικά (1+2) δημιουργούν ένα λεπτό φίλμ προστασίας πάνω στα πάνελς που δεν αφήνει τη βρωμιά και τη σκόνη να κολλήσει και να συσσωρευτεί πάνω στα πάνελ.

Νανοπροστασία φωοβολταϊκών OsolarMio

Νανοπροστασία φωοβολταϊκών OsolarMio

(0) OsolarMio Heavy Duty Cleaner
 Για τον καθαρισμό των φωτοβολταϊκών πάνελ σε βάθος. Καθαρίζει ακόμα και τις πιο δύσκολες βρωμιές, όπως γύρη και κουτσουλιές και τις διαλύει. Το Heavy Duty Cleaner πωλείται και ξεχωριστά και είναι κατάλληλο για τον τακτικό καθαρισμό των πάνελς σας (ανεξάρτητα εάν θα εφαρμόσετε τα επόμενα 2 καθαριστικά για τη δημιουργία του φιλμ προστασίας) . Εφόσον τα πάνελ είναι καθαρά μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο για την δημιουργία προστατευτικού φίλμ πάνω στα φωτοβολταϊκά.

Η τιμή για το Heavy Duty Cleaner (5 λίτρα) είναι 63€
(1 λίτρο αρκεί για 50-100 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας φωτοβολταϊκού ανάλογα με το πόσο βρώμικα είναι )

 

(1) OsolarMio Pre Cleaner + (2) OsolarMio Power Booster Shield
Με το  Pre Cleaner προετοιμάζουμε το γυαλί, ανοίγουν οι πόροι του και και στην συνέχεια τα επαλείφουμε με το νανοκαθαριστικό Power Booster Shield 

Pre Cleaner (5 λίτρα) + Power Booster Shield (5 λίτρα) -> 187€ 
(1 λίτρο αρκεί για 50-70 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας φωτοβολταϊκού)

Η αληθινή ιστορία για την απώλεια ενέργειας*

Τώρα που η αγορά ηλιακής ενέργειας έχει ωριμάσει και οι ηλιακοί συλλέκτες έχουν εκτεθεί για πολλά χρόνια σε σκληρά στοιχεία, αποκαλύπτονται οι δαπανηρές συνέπειες της έκθεσης στο περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πάνελ δεν καθαρίζονται και παραμένουν βρώμικα. Όταν υπάρχει ένα βρώμικο σημείο στο ηλιακό γυαλί (π.χ. σκόνη, περιττώματα πουλιών, βρύα, γύρη, μύκητες, φύλλα, κ.λπ.) ο ήλιος δεν μπορεί να λάμψει στις ηλιακές κυψέλες κάτω από το σημείο, οι οποίες με τη σειρά τους δεν μπορούν να παράγουν ενέργεια.

Με την πάροδο του χρόνου, ένα ηλιακό πάνελ μπορεί εύκολα να χάσει έως και 20% της μέγιστης ισχύος του, διότι δεν καθαρίζεται τακτικά. Η OsolarMio έχει αναπτύξει μια επαναστατική ιδέα βασισμένη στη νανο-χημεία, που βοηθά να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι ηλιακοί συλλέκτες.

Περιλαμβάνει ένα καλά σχεδιασμένο φάσμα ισχυρών προϊόντων καθαρισμού, καθώς κι ένα καινοτόμο προϊόν προστασίας που κρατά το ηλιακό γυαλί καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα προϊόντα OsolarMio είναι το κλειδί για τη μεγιστοποίηση της ισχύος και της απόδοσης των ηλιακών πάνελ. Αυτά τα προϊόντα είναι ιδανικά για όλους τους τύπους των ηλιακών γυαλιών, για τον καθαρισμό και την προστασία τους.

Τι έχουν ανακαλύψει οι ερευνητές

Μπορεί να συμβεί μια σημαντική μείωση της απόδοσης της ενέργειας (έως 10% μετά από μερικά χρόνια). Ένα σημαντικό μέρος αυτής της μείωσης οφείλεται στη ρύπανση που αναπτύσσεται σταδιακά, παρά τον καθαρισμό από τη βροχή.

Ανάλογα με την τοποθεσία, τη γωνία κλίσης και τον τύπο, ένας περιοδικός καθαρισμός μπορεί να οδηγήσει στην αποφυγή της μείωσης της απόδοσης της ενέργειας. Αυτό το σχήμα δείχνει ότι η ενεργειακή απόδοση της φωτοβολταϊκής γεννήτριας μειώθηκε αργά στην αρχή, έπειτα όλο και πιο γρήγορα λόγω της αυξανόμενης ρύπανσης στα χαμηλότερα άκρα των πλαισίων. Μετά τον καθαρισμό η απόδοση ενέργειας αυξήθηκε περίπου 7% το 1998 και 9% το 2002.

new picture 5

Τα συμβατικά προστατευτικά αποτρέπουν το νερό να εισχωρήσει στο γυαλί, αλλά επίσης σφραγίζουν τους πόρους και παγιδεύουν το νερό σε αυτά. Είναι πολύ λιγότερο ανθεκτικά στη ρύπανση, η οποία επιτρέπει στο νερό για άλλη μια φορά να εισέλθει στους πόρους.

α προστατευτικά με Nanosurfaceprotec αποτρέπουν την είσοδο υγρασίας στους πόρους του ηλιακού γυαλιού από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Τα υδατοαπωθητικά νανοσωματίδια είναι κατά πολύ μικρότερα από τους πόρους του γυαλιού. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος και λόγω της χαμηλής τους ιξώδους (ιδιότητα ενός υγρού να αντιστέκεται στη δύναμη που προκαλεί τη ροή του), εισχωρούν βαθειά μέσα στο ηλιακό γυαλί και σχηματίζουν ένα ισχυρό χημικό δεσμό με τα εσωτερικά τοιχώματα, το οποίο καθιστά υδρόφοβη την επιφάνεια ώστε να μπορεί να απωθεί το νερό. Το εξωτερικό νερό διατηρείται στην είσοδο των πόρων, ενώ οι υδρατμοί που παράγονται από το εσωτερικό της δομής μπορούν ακόμα να εξαφανιστούν. Η δομή του ηλιακού γυαλιού παραμένει «αναπνεύσιμη».

Τα αδιάβροχα προϊόντα Nanosurfaceprotec δημιουργούν μεγαλύτερης διάρκειας προστασία και επιβραδύνουν αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όπως:

  • όξινη βροχή και άλλους ρύπους
  • άλγη, βρύα, γύρη & περιττώματα των πουλιών
  • διάβρωση γυαλιού.

Τα Nanosurfaceprotec σχεδιάστηκαν για την καταπολέμηση αυτών των προβλημάτων, και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των επεξεργασμένων επιφανειών μειώνοντας τον απαιτούμενο καθαρισμό.

new picture

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ OSOLARMIO
*Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο της OsolarMio.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors